ponedjeljak, 07.04.2014.

POBJEDNICI "ZAMET" i "MATULJI"

14. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici "Zamet" i "Matulji"

Održan prvi dio 14. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizatori su 14. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Ekonomsko – turističke škole.
Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2004. godine. Sudjelovale su ukupno 104 ekipe, 40 u konkurenciji djevojčica i 64 kod dječaka.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, županijski pročelnik Željko Šančić, predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Lukić, povjerenik za sport predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića Branko Tušek i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, koji je i otvorio prvenstvo.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojio je "Zamet" iz Rijeke, koji je u finalu pobijedio ekipu "Rugvice" sa 7:6. U susretu za treće mjesto "Senija" iz Senja pobijedila je "Buje 2" s 13:5. U najbolju petorku prvenstva izabrane su Iva Zrilić iz "Senije", Tara Kuzmec i Ivona Vincek iz "Rugvice", te Lana Jakšić i Karla Kokić iz "Zameta".
Najbolja vratarka bila je Lea Krznar iz "Rugvice", najbolji strijelac Karmela Jugović iz "Zameta" i najbolja igračica Mia Speraza iz "Zameta".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Poreča 1", drugo "Senia 2" i treće "Bjelovar".

U konkurenciji dječaka rođenih 2004. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Matulja" iz Ruda, koja je u finalu nadigrala "Buje 53" s 15:10. U utakmici za treće mjesto Rukometna škola "Vučići" pobijedila je ekipu Rukometne škole Karlovac s 11:10. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Toni Živković i Niko Vučković iz "Matulja", Tin Bakarić iz "Vučića", Ivano Grčić iz Rukometne škole Karlovac i Moris Radizlović iz "Buja 53". Najbolji vratar bio je Niko Vučković iz "Matulja", najbolji strijelac Stipe Babić iz "Matulja" i najbolji igrač Toni Živković iz "Matulja".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Zadra 2013", drugo "Polet" iz Dugog Sela i treće "Valpovka" iz Valpova.

Počasni pokrovitelji 14. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu su hrvatski predsjednik Ivo Josipović, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija.

Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju od devet sati, a u natjecanju u mini rukometu nastupit će djevojčice i dječaci rođeni 2003. godine. (b.o.)

Preko 2000 malih rukometaša "okupiralo" Karlovac. Finalni mečevi su u popodnevnim satima od 16-18 sati . Budite i Vi dio ovog velikog sportskog spektakla.







DOPODNEVNA ZBIVANJA - ISPRED DVORANE NA RAKOVCU I U DVORANI GRABRIK






DOPODNEVNA ZBIVANJA - EKONOMSKA ŠKOLA






DOPODNEVNA ZBIVANJA - RAKOVAC




FINALNE BORBE


PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

- 07:36 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC











free counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD





NAŠI ZLATNI SPONZORI














Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa





ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


















Image Hosted by ImageShack.us