ponedjeljak, 31.10.2005.

ZAPOČINJE NATJECANJE U SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEČAKE ROĐENE 1996. GODINE


SELEKCIJA DJEČAKA RŠK KARLOVAC ROĐENIH 1996. GODINE SUDJELOVATI ĆE NA PRVENSTVU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U SUPER MINI RUKOMETU U SESVETAMA

RK Sesvete iz Sesveta i ove godine je organizator prvenstva Zagrebačke županije u SUPER MINI RUKOMETU. Turnir se odigrava svakog vikenda započevši od 13.11.2005 god. i sve utakmice se igraju u Sesvetama u novoj sportskoj dvorani. U svakom krugu igraju se po dvije utakmice.

Ove godine, RŠK Karlovac će odlukom Stručnog Savjeta, sudjelovati na prvenstvu Zagrebačke županije u SUPER MINI RUKOMETU s jednom selekcijom dječaka rođenih 1996.

Odlukom Stručnog Savjeta RŠK Karlovac, selekciju će voditi trenerica Tanja Rašić, a imati će i svesrdnu pomoć od trenerice Sande Humjan.

Želimo puno uspjeha dječacima RŠK Karlovac na prvenstvu Zagrebačke županije u SUPER MINI RUKOMETU.

- 21:33 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

TRADICIONALNI TURNIR U LABINU


EKIPE SELEKCIJA DJEVOJČICA RŠK KARLOVAC ROĐENE 1995. GODINE SUDJELOVATI ĆE NA TRADICIONALNOM TURNIRU U MINI RUKOMETU U LABINU


ŽRK Rudra iz Labina ove godine je organizator, sada već tradicionalnog, TURNIRA - LABIN 2005 za mlađe dobne skupine - MINI RUKOMET. Turnir traje 1 dan i održava se 13. studenog 2005. god. u Lubinu u sportskoj dvorani OŠ Labin.

Ove godine, RŠK Karlovac će odlukom Stručnog Savjeta, sudjelovati na tradicionalnom TURNIRU - LABIN 2005 s jednom selekcijom djevojčica rođenih 1995. Turnir se održava u mini rukometu.

Odlukom Stručnog Savjeta RŠK Karlovac, selekcijU će voditi trenerica Sanda Humjan, a imati će i svesrdnu pomoć od trenerice Tanje Rašić.

Želimo puno uspjeha djevojčicama RŠK Karlovac na TRADICIONALNOM TURNIRU - LABIN 2005.

- 21:30 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 30.10.2005.

I VI KREIRAJTE OVU STRANICU !

Poštovani posjetioci web stranice RŠK. Od danas i Vi možete pripomoći u kreiranju ove stranice. Na lijevoj strani imate link E- mail adresa na koji nam možete poslati Vaše zanimljive slike sa pojedine utakmice (sa komentarom slike) , poslati sve ono što bi bilo interesantno za čitatelje ove stranice , npr izveštaje sa proslava rođendana članova RŠK , zanimljive priloge o drugim uspjesima članova RŠK ( razna takmičenja i slično), možete nam poslati kakav dobar vic vezano za rukomet, možete nam sugerirati što još staviti na ovu stranicu , a možete nas i kritizirati ( svaka kritika je uvjek dobro došla).

Vaš urednik

- 21:46 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

BOŽIĆNI TURNIR U POREČU


2 EKIPE SELEKCIJA DJEČAKA RŠK KARLOVAC SUDJELOVATI ĆE NA SEDMOM PO REDU BOŽIĆNOM TURNIRU U POREČU

RK Poreč iz Poreča ove godine je po 7. puta organizator, sada već tradicionalnog, BOŽIĆNOG TURNIRA - POREČ 2005 za mlađe dobne skupine. Turnir traje 2 dana i održava se 11. i 12. prosinca 2005. god. u Poreču u 3 sportske dvorane.

Ove godine, RŠK Karlovac će odlukom Stručnog Savjeta, sudjelovati na 7. BOŽIĆNOM TURNIRU - POREČ 2005 sa 2 selekcije dječaka rođenih 1995. i 1996. god. Turnir se održava u mini i super mini rukometu.

Odlukom Stručnog Savjeta RŠK Karlovac, selekcije će voditi trenerica Tanja Rašić, a imati će i svesrdnu pomoć od trenerice Sande Humjan.

Želimo puno uspjeha dječacima RŠK Karlovac na 7. BOŽIĆNOM TURNIRU - POREČ 2005.

- 10:16 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 29.10.2005.

ZA NEVJEROVATI !!!!

Oružar RŠK Karlovac Tomislav Lang jučer je postigao veliki uspjeh na ziskom lovu u mutnom. Naš Tomica je na ušču Kupe u Mrežnicu uspio uloviti veliku tunu. U bešpoštednoj borbi sa ovom slatkovodnom ribom Tomica je izašao kao pobjednik. Da stvar bude još nevjerovatnija Tomek je ribu uhvatio golim rukama u mutnoj vodi koja je imala temparaturu svega -3 stupnja.
Bravo Tomek , ti si naš ponos !!!!!

- 23:18 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

JOŠ DVA MLADA SUCA

Aktivnost RŠK je pridonijela tome da se sudačka organizacija Karlovačke županije obogatila sa nekoliko mladih sudaca. Danas smo na PRVENSTVU OSNOVNIH ŠKOLA vidjeli suđenje dva najmlađa Karlovačka suca Lea Langa i Frana Ožanića. Uz brižan nadzor svojih mentora , prvoligaških sudaca gosp. Tomice Belavića i gosp. Dražena Matovine dečki su se na terenu snašli više nego dobro.

- 17:52 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

IZ DRUGE PERSPEKTIVE - SANDA HUMJAN -trenerica u RŠK

Od danas na našu stranicu uvodimo novu rubriku "IZ DRUGE PERSPEKTIVE" . Rubrika je zamišljena tako da će treneri , igrači , rukovodstvo i svi oni koji su na neki način vezani za rukometni spor asocijativno odgovarati na 18 svakakvih pitanja iz svakidašnjeg života. Led probija trenerica RŠK:

SANDA HUMJAN
ROĐENA 27.10.1964.
HOROSKOPSKI ZNAK - ŠKORPIJA


A) NOVAC? - Zmazani prsti
B)TUNIS? - MMMM!!!! ( čitaj nešto super)
C)PECIVO ?- Jutro
D)BRISANJE DJEČJE GUZE ? -Ha,Ha, Smrdi , užasno smrdi
E)PILETINA? - Samo mlada!
F)NASELJE TURANJ? - Pekara "Monika"
G)BIKINI? - Što će mi to !!!
H)SKIJANJE ?- Što će mi to!
I) AUTO "KIJA"? - Brzo i jeftino!
J)ZLATO? - Alergija
K)KAZALIŠTE? - Tarik Filipović
L)KAPUČINO? - Ništa ljepše !
M)MATIJA PERAJICA? - Talent!
N)NOVA GODINA? - Obično je se ne sječam!
O)TEHNO MUZIKA ? - Katastrofa !
P)KRUŠKA? - Uvijek dobra rakija!
R)LIFT? - Zašto ne stepenice?
S) DOBROTA? - Loše je biti dobar

- 17:29 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

POČELO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA U RUKOMETU

Danas je u SD Grabrik započelo ovogodišnje prvenstvo OŠ u rukometu. Odigrano je prvo kolo ( rezultate utakmica možete vidjeti na linku ZBIRNI REZULTATI) i u derbiju kola kod dječaka OŠ Grabrik je za jedan gol bila bolja od OŠ Braća Seljan(9-8).
Prvenstvo se nastavlja 3.11.2005,i 10.11.2005.utakmicama drugog i trečeg kola , a finalne utakmice igraju se 17.11.2005.

- 17:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 28.10.2005.

SRETAN ROĐENDAN MOJCA !!!!

Novinarka Večernjeg lista MOJCA KUBELJ , koja već godinama prati sva događanja oko Rukometne škole Karlovac ovaj vikend slavi svoj rođendan. Treneri i rukovodstvo RŠK žele joj još jednom zahvaliti na korektnom izvještavanju , te joj poželjeti sve najbolje za njen rođendan.

SRETNO MOJCA !!!!

- 21:43 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

SVE SE TEŽE PRONALAZE PRAVI SPONZORI

Da je teško pronači dobrog sponzora to najbolje znaju oni koji se bave prikupljanjem sredstava za pojedini klub. Prošli tjedan smo na terenu u potrazi za sponzorima zatekli gospodina Radočaja , predsjednika ŽRK KARLOVAC, koji je mukotrpno skupljao donacije za svoj klub. Koliko je u tome uspio i što je sve dobio možete vidjeti na slici sa strane(dvaput kliknite za povečanje slike).
Poruka - CIJENITE ONE KOJI SKUPLJAJU SPONZORSTVA !!!

- 19:07 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

OBAVIJEST

Od danas Najave utakmica i zbirne rezultate možete vidjeti na posebnom linku ( vidi sa strane). Detaljnije izvještaje sa utakmica moči ćete i dalje vidjeti na linkovima pojedine selekcije

- 14:08 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.10.2005.

RUKOMET U VRTIĆIMA

RŠK i ove godine nastavlja sa programom « RUKOMET U VRTIĆE». Nakon dobrog odaziva prošlih godina i ove godine se u sklopu dječjih vrtića organizira škola rukometa. Treninzi za najmlađe uzraste organizirani su svaki Utorak i Četvrtak od 17.00 – 18,00 u prostorijama dječjeg vrtića Grabrik. Pozivaju se svi roditelji čija djeca imaju sklonosti i volje baviti se sportom da slobodno posjete treninge RŠK ( bez obaveze na upis) . Za sva ostala pitanja mogu se obratiti našoj trenerici ANTONIJI KRIVAČIĆ

- 08:46 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

SRETAN ROĐENDAN SANDA ( 27.10.??.)

Naša draga trenerica SANDA HUMJAN danas slavi svoj rođendan. Svi njeni limači ( čitaj igračine) , treneri i rukovodstvo RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC žele joj sve najbolje.Neka svi njeni dobri prijatelji danas njena vrata otvaraju nogama ili nosom (ruke moraju biti pune poklona) jer ako tko to zaslužuje onda je to SANDA.
(ovo posebno vtijedi za predsjednika Đankovića)
SRETNO SANDA !!!!

- 00:14 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.10.2005.

PSSSSSST!!! ONI SPAVAJU

Neki u RŠK baš ljepo dremaju a,neki?????



- 12:53 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.10.2005.

LICA SA TERENA

U ovoj čemo vam rubrici povremeno predstavljati lica koja su na ovaj ili onaj način vezana za rukomet. Ovaj tjedan odlučili smo se za mlade suce Vedrana Maršića i Josipa Biščana. Dečkima je ovo prva sezona kako sude utakmice županiskih liga i za sada se snalaze više nego dobro.

- 19:12 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ČUDAN OBLAK

Danas se na nebu iznad grada mogao vidjeti "čudan" oblak. Dali je to nebo prkosilo gradu ili nekom njegovom stanovniku prosudite sami.

- 18:57 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

VRATIO SE "KINA"

Kina

Za neke poznati , za neke priznati , a za neke vječno osporavani sportski novinar Branko Obradović - Kina u subotu se nakon tri mjeseca pojavio na utakmicama rukometa u ŠSD na Rakovcu. Nakon što se tri mjeseca intenzivno bavio samo bejzbolom , sijetio se Kina da postoje i drugi sportovi , pa navratio malo na rukomet. Na upit gdje se skriva odgovorio je " Čovječe radim kao stroj! - Ja sam ti naovinar budučnosti!" . E pa ako vas interesira kako izgleda novinar budučnosti kliknite dvaput na sličicu gospodina Kine i vremeplov će vas otpeljati u budučnost.

- 01:26 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ĐANKOVI ČASTIO SPONZORE

Đanković sa sponzorima

I ako naslov zvuči čudno , da ne kažemo nestvarno, predsjednik RŠK Miloš Đanković sponzore RŠK gosp .Karića i gosp Švajcera častio je besplatnim ulazom na subotnje utakmice u ŠSD.Ovom prilikom rukovodstvo RŠK još jednom se zahvaljuje Caffe baru LE PAON i obrtu VE -MA na sponzorskim poklonima, a Đankoviću poručuje : " NE TROŠI TOLIKO ĐANKOVIĆU!!!!!!"

- 01:12 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

NOVA POBIJEDA ŽRK KARLOVAC

U ŠSD na Rakovcu igračice ŽRK Karlovac u okviru IV kola III Hrvatske lige za rukometašice pobijedile su ekipu ŽRK Trnina. I ako su igrale bez ozlijeđene Dine Bubaš igračice Karlovca uspješno su preskočile i tu prepreku. U prosječnoj igri istaknutije su bile Anamarija Radočaj i Marina Rendulić koje su svaka postigle po 6 golova.

- 01:01 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 21.10.2005.

JEDAN AKTUALNI VIC

U jednoj karlovačkoj školi pita učiteljica male rukometaše za koga navijaju u rukometu. Svi kažu za RK Karlovac samo mali Ivica za RK Dubovac.
"Kako to Ivica svi za RK Karlovac samo ti za RK Dubovac?"
"Pa tata i mama navijaju za RK Dubovac , pa onda i ja" kaže Ivica
Učiteljica malo iznervirana(jer i ona navija za RK Karlovac) kaže:
"Pa mislim stvarno koji je to razlog,to nema veze, sta da su ti recimo tata pe... i mama ku..., šta bi ti onda?"
"Pa onda bi i ja navijao za RK Karlovac..."

- 08:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.10.2005.

IV KOLO - ZAGREBAČKE ŽUPANIOJSKE RUKOMETNE LIGA ZA ŽENE



ŽRK KARLOVAC 2 : RK NOVSKA

ŠKOLSKA ŠPORTSKA DVORANA RAKOVAC


ŽRK Karlovac - RK Novska - NEDJELJA, 23.10.2005. godine - početkom u 19,00 sati

Ekipa RŠK Karlovac koja je prešla iz RŠK Karlovac u ŽRK Karlovac, biti će domaćin ekipi RK Novska u okviru 4. kola III Zagrebačke županijske rukometne lige za žene.
Očekuje se pobjeda ekipe ŽRK Karlovac 2 u okviru 4. kola Zagrebačke županijske rukometne lige za žene.
Trener ŽRK Karlovac, Saša Brkić i igračice pozivaju sve polaznike RŠK Karlovac a i druge ljubitelje rukometa da dođu navijati za ekipu ŽRK Karlovac 2 protiv RK Novske.

- 12:31 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

V KOLO - ZAGREBAČKA ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA MLAĐE KADETE ROĐENE 1990. GODINE - SKUPINA A


HRK KARLOVAC : RK SESVETE

ŠKOLSKA ŠPORTSKA DVORANA RAKOVAC


HRK Karlovac - RK Sesvete - NEDJELJA, 23.10.2005. godine - početkom u 13,00 sati

Ekipa RŠK Karlovac koja je prešla iz RŠK Karlovac u HRK Karlovac, biti će domaćin ekipi RK Sesvete iz Sesveta u okviru 5. kola Zagrebačke županijske rukometne lige za mlađe kadete rođene 1990. god. i mlađe.
Očekuje se pobjeda ekipe HRK Karlovac u okviru pripremnog natjecanja za 1. KADETSKU RUKOMETNU LIGU ZA MLAĐE KADETE koja započinje 05. studenog 2005. god..
Trener mlađih kadeta HRK Karlovac, Miloš Đanković i igrači pozivaju sve polaznike RŠK Karlovac a i druge ljubitelje rukometa da dođu navijati za ekipu HRK Karlovac protiv RK Sesveta iz Sesveta.

- 11:45 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ĐANKOVIĆ SE OŠIŠAO

Vjerovatno potaknut "internetskom intervencijom" predsjednik RŠK Karlovac Miloš Đanković izvršio je određeni "Uradak" na svojoj bujnoj kosi. Rezultati su vidljivi na slici. Od svih će sigurno najzadovoljnija biti naša Zvijezdica kojoj puručujemo "ZVIJEZDICA USPJELO JE - BRZO U BILU PO OBEČANI BANANKO"

DVOSTRUKIM KLIKOM NA SLIKU MOŽETE UVEČATI SLIKU KAKO BI DETALJNIJE RAZMOTRILI OVAJ SAVRŠENI FRIZERSKI URADAK.!!!!!!

- 08:35 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

TURNIR U PRAGU 2006

RŠK - Karlovac će i iduče godine sudjelovati na Uskršnjem turniru u Pragu. Turnir se održava od 13.04. 2006. - 17.04.2006 i mogu sudjelovati ekipe u godištu 87,89,91 i 93. ( djevojčice i dječaci).
Prošle godine je u Prag otputovalo 89 - toro predstavnika RŠK , koji su na drugom največem rukometnom turniru u Europi postigli zapažen uspjeh. Mole se polaznici RŠK da sa svojim trenerima porazgovaraju o mogučnostima formiranja ekipa. Za razliku od prošle godine , smještaj bi se ove godine organizirao u hostelima , a zavisno od broja polaznika cijena po bolazniku bila bi oko 120€ ( uključen prijevoz , smještaj i hrana)

- 08:21 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

POZIV ZA TRENINGE (DJEČACI ROĐENI 92)

Svi zainteresirani dječaci , rođeni 1992. godinekoji žele trenirati rukomet, mogu doći na trening RŠK- Karlovac u OŠ GRABRIK
Utorkom - od 20,30 - 21,45
Četvrtkom- od 20,30 - 21, 45

Svaki vikend su prvenstvene utakmice

- 08:14 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.10.2005.

"ZVIJEZDICA" ČASTILA

Zvjezdica

Članica ZDRAVSTVENE SLUŽBE RŠK Zvjezdana Kovačić u Subotu je napravila veliki "GAF" i sve svoje suradnike za zapisničkim stolom počastila je "Bananko" čokoladicama. Suradnici su zaključili da je Zvjezdica bila na otvaranju novog centra "BILA" gdje su se bananice prodavale po vrlo "visokim cijenama". No kako bilo da bilo , da je honorar za dežurstvo na utakmicama veći i pokloni bi bili sigurno još izdašniji. Ali VAŽNA JE PAŽNJA !!!

Ali Zvijezdica je u još nećemu orginalna.
Nakon nekoliko njenih usmenih intervencija , predsjednik RŠK (Đanković) se nije ošišao, zato mu preko interneta poručuje :
"ĐANKOVIĆU OŠIŠAJ SE!!!!!!"



- 21:14 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.10.2005.

PREDSTAVNICI RŠK - KARLOVAC NA PROGRAMU HRVATSKOG RADIO KARLOVCA

Dana 12.10.2005. predstavnici rukometne škole Karlovac - igrači, roditelji i predsjednik, sudjelovali su u emisiji pod nazivom "Poslije zvona" na programu Hrvatslog radio Karlovca.

- 10:26 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.10.2005.

VELIKI USPIJEH SELEKCIJE DJEČAKA 1996. GODIŠTE NA TURNIRU U KOSTRENI

NA TRADICIONALNOM 10-TOM PO REDU TURNIR U SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEČAKE ROĐENE 1996. GODINE KOJI JE PROŠLI VIKEND ODRŽAN U KOSTRENI EKIPA RŠK -SELEKCIJA DJEČAKA ROĐENIH 1996. OSVOJILA JE TREČE MJESTO.
NA TURNIRU SU SE POSEBNO ISTAKNULI IGRAČI Marino Felić, Ivan Šnajder
VIŠE O TOME NA NJIHOVOJ WEB STRANICI (VIDI LINK SA STRANE).
BRAVO EKIPA

- 07:42 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.10.2005.

U OČEKIVANJU NOVOG ČLANA ILI ČLANICE RŠK

Katarina

Trenerica RŠK KATARINA RAŠIĆ za mjesec dana očekuje prnovu u obitelji za koju smo sigurni da će postati novi član RŠK. Zašto smo u to sigurni saznajte tako da kliknete dvaput na malu sličicu i pričekajte dok se velika slika otvori do kraja. Katarini rukovodstvo i treneri RŠK žele sve najbolje kod poroda.
Kako bi vidjeli što nestašna beba radi dvaput kliknite na sliku !

- 23:48 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

NAJBOLJI "PROIZVOD" RŠK- KARLOVAC

RUKOMETAŠICE ŽRK KARLOVAC

Mlade rukometašice ŽRK KARLOVAC za sada su najbolji "proizvod" RŠK- Karlovac . Pod vodstvom trenera MILANA BRKIĆA već drugu sezonu za redom uspješno se takmiče u ZAGREBAČKOJ ŽUPANISKOJ LIGI i do sada su zaredale 22 pobjede u nizu . Prošle godine su premoćno pobijedile u tom takmičenju , a ove godine nakon puno peripetija i svađa oko registracije za ŽRK DUBOVAC , roditelji djevojčica odlučili su osnovati novi ŽRK KARLOVAC , pd čijim imenom se djevojke sada takmiče.
U nedjelju su ŠSD na Rakovcu premočno savladale ekipu ŽRK ZLATAR BISTRICA rezultatom 36 : 15 . U ekipi su se posebno istaknule Sanja Barič i Marina Rendulić sa 7 pogodaka , te Anamarija Radočaj sa 6 postignutih golova. Što reći nego BRAVO" BRKINI ANĐELI"

- 00:45 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVAC











free counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD





NAŠI ZLATNI SPONZORI














Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa





ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


















Image Hosted by ImageShack.us